De partner voor
restaurants

Heerlijke gerechten, gezellige sfeer, prachtige locaties. Bij het kiezen van een restaurant speelt beleving uiteindelijk de grootste rol. Beleving in een restaurant is goed te bieden, maar online blijkt het nog weleens moeilijk voor restaurants om diezelfde beleving over te brengen.

Jammer, want tegenwoordig worden maar liefst 60-80% van de reserveringen via een smartphone gedaan. Hoe zorg je als restaurant dat deze beleving óók online op jouw gasten wordt overgebracht? Pocketmenu heeft zich als websitebouwer voor restaurants volledig gespecialiseerd in websites vol beleving en emotie. Zij brengen marketing, techniek en design samen in een website die is afgestemd op het binnenhalen van online reserveringen.

Pocketmenu Desktop | Loyals

Bereik je
mobiele bezoekers

Ontwikkel samen met Pocketmenu een nieuw website-template voor restaurants om mobiele bezoekers nog beter te kunnen bereiken.

Mobiele telefoons zijn verantwoordelijk voor meer dan de helft van alle zoekopdrachten. Vooral in de grote steden worden smartphones veel gebruikt om restaurants in de buurt te vinden. Door zowel locals als toeristen. Door het vervallen van extra kosten voor internetten in de EU zijn toeristen een veel grotere bron geworden van lokaal zoekverkeer voor restaurants.

Website bouwen | Loyals

Co-creatie

Het project is opgezet vanuit co-creatie. De marktkennis van Pocketmenu is als uitgangspunt gebruikt om een website-template te ontwikkelen dat volledig is afgestemd op de behoefte van restaurants. Loyals Online Marketing en Pocketmenu hebben samen nagedacht over de structuur en de opzet van de template. Samen hebben zij de basis gelegd voor een website-template waarin potentiële klanten zo goed mogelijk worden begeleid.

Vanuit deze basis is Loyals Development samen met Pocketmenu aan de slag gegaan met de technische uitwerking. En waar de voorkant van de website is ontwikkeld naar de laatste technologische ontwikkelingen, is de beheerderskant van de website zo eenvoudig mogelijk opgezet. Zo is een website-template ontwikkeld die écht voor het restaurant werkt.

Turista: Best of
both worlds

Er is een nieuw mobile website-template ontwikkeld: Turista. Turista speelt in op het steeds grotere aandeel van smartphones in het maken van reserveringen. Zo is de menubalk van de website onderaan de mobiele telefoon geplaatst. Dit is een gevolg van de steeds grotere telefoonschermen, waardoor navigatie met één hand moeilijker wordt. Met een menubalk onderaan de template wordt navigatie met de duim een stuk eenvoudiger. Om ook de desktop-bezoekers zo goed mogelijk te begeleiden, kan Pocketmenu Turista combineren met een apart dekstop-template. Op deze manier pak je best of both worlds.

Het internationale aspect is ook niet vergeten: de template ondersteunt namelijk ook het gebruik van buitenlandse talen. Hierdoor is het mogelijk om toeristen in hun eigen taal aan te spreken, waardoor het maken van een reservering door hen makkelijker wordt. Bovendien zullen de Turista-websites ook relevanter zijn in zoekmachines wanneer toeristen in hun eigen taal op zoek zijn naar een restaurant.

Een conversieverhogend resultaat

Een overzichtelijk en mobile website-template. De template is conversieverhogend opgezet met direct zichtbare call-to-actions en reserveringsbuttons. Met geïntegreerde Google Maps kunnen gasten eenvoudig de weg naar het restaurant vinden. Als restaurant ben je met Turista klaar voor de toekomst.

Download het stappenplan voor jouw digitale transformatie

Krijg inzicht in de kracht van digitale transformatie en zet de eerste stappen met ons stappenplan. Vraag onze whitepaper hieronder aan.