Een campagne waar
geen Amsterdammer
omheen kan

PANCAKES Amsterdam is net als haar Pancakes een pannenkoekenhuis met een moderne twist. Van pannenkoeken met zalm en crème fraîche tot banaan met chilivlokken. PANCAKES Amsterdam is net even anders. En daar houden we bij Loyals van. 

Met een sterke online-aanwezigheid is PANCAKES Amsterdam geholpen om meer zichtbaarheid, meer gasten en een hogere bestedingswaarde te realiseren. Because, nobody says no to PANCAKES.

Pancakes Amsterdam | Loyals

Samen klaar voor
de volgende stap

De professionaliserings- en internationaliseringsfase is succesvol afgerond. Online worden er volop groeikansen gepakt door middel van content creatie. Social media-campagnes draaien op volle toeren en zetten potentiële gasten aan om langs te komen voor een unieke pannenkoekenervaring.

Nu zetten we samen met PANCAKES Amsterdam de volgende stap. We zetten vol in op lange termijn groei van het merk PANCAKES Amsterdam. Met brand awareness en Employer Branding – het vinden én binden van de juiste talenten – bouwen we zowel intern als extern een sterk merk op.

UX-sessie | Loyals

Een nauwe
samenwerking

Wanneer merken groeien, komen er ook een aantal valkuilen om de hoek kijken. Om een merk op een gezonde manier op te bouwen, moet er bijvoorbeeld heel strikt vastgehouden worden aan een consistente merkbeleving.

Om dit te realiseren was nauwe samenwerking tussen Loyals en PANCAKES Amsterdam de sleutel. Dit ondersteunen we vanuit Loyals met onze specialismen. Door de combinatie van strategie en specialisme krijgt het merk PANCAKES Amsterdam nóg meer betekenis. Extra lading om niet alleen op korte termijn conversies te draaien, maar juist op de lange termijn te blijven groeien. Op hun eigen manier. 

Pancakes Amsterdam Mobile | Loyals

Online Marketing

Voor we kijken naar de stip op de horizon, gaan we terug naar de kern van PANCAKES Amsterdam. Vanuit de kernwaarden is een merkidentiteit opgezet en is samen met PANCAKES Amsterdam een duidelijke branding en strategie uitgewerkt. 

Samen met PANCAKES Amsterdam zet een team van marketingspecialisten via online zichtbaarheid in op fysieke winkelbezoeken. Met lokale SEO, social ads en de integratie van Google Streetview weten (potentiële) gasten de PANCAKES Amsterdam restaurants beter te vinden.

PANCAKES: Where the world is flat.

PANCAKES gelooft in haar kwaliteit - en terecht. Voor de videocampagne lieten wij voorbijgangers de pannenkoeken van PANCAKES Amsterdam proeven. Deze opnames zetten wij divers in: van de volledige commercial op Google Ads, tot korte snippets op de socials. Geen Amsterdammer of toerist die eromheen komt!

Pancakes Amsterdam Billboard | Loyals

Lokale posteractie

De videosnippets zijn ook gebruikt om offline zichtbaarheid te creëren voor PANCAKES Amsterdam. Onze design studio heeft, vanuit de online commercial, posters vormgegeven die in Amsterdam zijn opgehangen. De lokale visuals in deze crossmediale campagne zorgen voor herkenbaarheid en versterken de online campagne.

Maandelijkse aansturing

Maandelijks zitten we met PANCAKES Amsterdam om de tafel om te kijken waar we staan en waar we de focus op leggen. Met de bezoekers- en reserveringsdata van de website beoordelen we de huidige situatie en verleggen we maandelijks de focus tussen de verschillende restaurants van PANCAKES Amsterdam. Zo zorgen we met onlineactiviteiten voor een goede offline doorstroom.

+2

Miljoen personen online bereikt

+45%

Organische vindbaarheid

+78%

Websitebezoekers

Van 1 naar 6 vestigingen

De resultaten mogen er zijn. Het eerste halfjaar van 2019 heeft in vergelijking met het voorgaande jaar een stijging van ruim 45% in websitebezoekers doorgemaakt. Maandelijks zien we de grootste acquisitiekanalen stijgen met Organic Search als grootste stijger.

En wanneer merkbeleving centraal staat, ontwikkelt loyaliteit zich. Dit wordt bevestigd door de groei in het aantal terugkerende websitebezoekers. De onlineactiviteiten bereiken de juiste personen en PANCAKES Amsterdam inspireert, activeert en groeit.

Download het stappenplan voor jouw digitale transformatie

Krijg inzicht in de kracht van digitale transformatie en zet de eerste stappen met ons stappenplan. Vraag onze whitepaper hieronder aan.