Campagne ontwikkeling

Je hebt je bedrijfsdoelstellingen in kaart, en je merk staat als een huis. Nu is het tijd om je doelgroep te bereiken. Op basis van de opgestelde strategie zetten we een campagne neer waar jouw doelgroep niet omheen kan. We koppelen de juiste kanalen met de juiste boodschap. Time to shine!

Campagne ontwikkeling | Loyals

Cut the crap: campagne

Campagnes kunnen online, offline, of online én offline geïntegreerd. Soms is de looptijd van een campagne kort, soms langer. Het belangrijkste: sterke campagnes als boost voor jouw doel. Dat kan van alles zijn:

  • Verkoop stimuleren

  • Meer ideale werknemers aantrekken

  • Jouw bedrijf altijd in de spotlights

  • Het bedrijfsjubileum rondbazuinen

  • Een rebranding aankondigen

  • (Meer) traffic to store creëren

We bedenken een campagne om samen jouw bedrijf creatief en slim onder de aandacht te brengen.

Nieuwsgierig maken en verrassen, met een doel

Ken je je merk en kernwaarden al? Dan gaan we meteen aan de slag. We lezen ons in, maken kennis met je kernteam. Zo weten we wat er speelt en denken we vanuit jouw bedrijf. Nog geen bedrijfsidentiteit? Geen probleem, we helpen je die te identificeren.

Onze campagnes zijn ahead of the game. Een kenmerk van onze ‘cut the crap’-campagnes: altijd nieuwsgierig maken en verrassen, een duidelijke boodschap. En natuurlijk alles voor jouw doelstelling.

Hiervoor hebben we alle specialisten in huis. Van digital marketing tot design, van development tot content creatie. Iedereen wil JOUW campagne tot een enorm succes te maken.

Online of offline

De combinatie van online en offline is goud. Je creëert offline momentum, en behoudt online het contact met je doelgroep. Of juist andersom. Het uitgangspunt: meerdere contactmomenten vergroten de kans op conversie. Daar geloven wij in.

Wil jij eens praten met onze campagne creatives? Dan kijken we meteen hoe wij je kunnen helpen dat ene doel te bereiken.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].