Content marketing

Goede content schrijven is moeilijk, dat begrijpen we. Het begint al met het bedenken van een onderwerp. En waar haal je de tijd vandaan? Hoe sluit het aan bij jouw doelen? Hoe zorg je ervoor je doelgroep het leest of ziet? Simpel: ga voor content co-creatie. Onze contentspecialisten helpen jou aan ijzersterke content. Natuurlijk beginnen we met een sterke strategie. 

Boksen | Loyals

Content creatie begint met een plan

Alles begint met je kernwaarden. Waar staat de organisatie voor? Wat willen jullie uitstralen? Zorg voor 1 stijl in je communicatie. Met een content marketing plan bepalen we wat je jouw doelgroep wilt vertellen. En hoe.

Wil je dat je doelgroep je vindt in Google? Dan heb je goede SEO-teksten nodig. Zo simpel als dat. Blogs zorgen voor actuele, relevante content op je website. Gebruik ze ook meteen om je nieuwsbrief te vullen of erover te praten via social media. Het is duidelijk: of het nou om je website, blog, nieuwsbrief of social media gaat: ze hebben allemaal wow-level content nodig. Een uitdaging...? Jazeker! Houden wij van een uitdaging? Jazeker!

The whole shabang

Dat begint al bij de onderwerpen. Geen zorgen: we geven je inspiratie en handvatten door middel van een content framework. We onderzoeken wat relevant is voor jouw doelgroep. Contentcreatie liever uitbesteden? Onze specialisten helpen je – met het schrijven van kwalitatieve blogs. Met websiteteksten. Allemaal SEO-proof. Maar we schrijven natuurlijk niet alleen online teksten. Ook offline content in brochures en advertorials of engaging content bij een tof event.

Content is meer dan teksten – het zijn ook afbeeldingen, geluid en video. We hebben onze eigen fotostudio en maken meeslepende video's. Alles wat nodig is om jouw doelgroep verliefd te maken op je merk.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].