Podcast

Wij geloven in ijzersterke content marketing. Echte verhalen vertellen. Marketing met inhoud. De podcast is hier een goed middel voor. Trek en bind klanten, blaas potentiële klanten omver met jouw vakkennis, betrek ondernemers, sprekers en andere professionals uit jouw sector bij je merk en verhoog de waarde van jouw merk.

Bedrijfskroeg | Loyals

Time to boost your brand

Of je nu voor een campagne een eenmalige reeks van vijf afleveringen wil maken, of een vaste podcast die elke week uitkomt - Loyals helpt jou met het ontwikkelen, produceren en publiceren van jouw podcast!

Podcast opnemen bij Loyals HQ

Een fancy studio heb je niet nodig voor een goede podcast. Een fijne ruimte met goede akoestiek is meer dan genoeg. Wij verwelkomen je daarom graag bij ons op kantoor voor de opname. Dan drinken we gelijk een kopje koffie of eten we een gezonde lunch samen met jou en jouw sprekers.

Je kunt voor je podcast gasten, collega's en sprekers vanaf de andere kant van de wereld telefonisch interviewen. Wij maken de verbinding.

Meer fan van storytelling on the go? Geen probleem, je kunt onze podcastset ook prima gebruiken op locatie. Wil je mensen interviewen op een beurs, in een restaurant of op een festival? Go for it! De podcastset van Loyals is makkelijk te gebruiken, staat netjes en is representatief.

Professionele audiokwaliteit & nabewerking

Wij bieden professionele apparatuur en begeleiding door een podcast-specialist. Al onze podcasts nemen wij op in broadcastkwaliteit. Of we nou opnemen in de rust van ons eigen kantoor of de drukte van een beurs - de kwaliteit is altijd on point. De opnames voldoen zo altijd aan de gestelde audionormen van publicatieplatforms. 

Minstens zo belangrijk als de opname: nabewerking. Die bekende ‘euh’ knippen we er uit. De stilte of dat langdradige antwoord korten we in. Wij zorgen voor goed gebalanceerde audio en nabewerking per audiospoor. Ready, set, publish! 

Met één of meerdere camera’s jouw podcast opnemen of live streamen? Dat kan! Bereik meer publiek door een livestream van jouw podcast-opname op LinkedIn of Facebook. Of zet een video van de podcast in voor te gekke content op YouTube of andere social-mediakanalen.

Podcast marketing: vormgeving en branding

Een podcast is een auditief medium. Maar is de visuele uitstraling minder belangrijk? Zeker niet. Wij zorgen er daarom voor dat jij jouw gasten kunt verwelkomen in een prachtig decor, met een mooie talkshowtafel of statafel met jouw logo. En ja, zelfs het plopkapje geven we de juiste styling. ;-)

Een goede vormgeving en branding zorgt er namelijk voor dat je professioneel overkomt op jouw gasten. Ook zorgt het voor herkenbaarheid van je merk, op eventuele podcast-foto's, livestreams en video’s.

Time to publish

Onze merkstrategen kijken samen met jou naar de beste inzet van de podcast. Ga je voor het grote bereik, wil je alleen gevonden worden op gratis of betaalde platforms, of zet je jouw podcast achter een betaalde omgeving? Het kan allemaal! Loyals geeft jouw kanalen vorm en zorgt dat de podcast periodiek online verschijnt.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].