Merken krijgen vorm met ons design werk

In onze designs komen merken echt tot leven. Onze studio kent uitsluitend vakidioten. Ze creëren huisstijlen en kunnen die overal in doorvoeren. Van webdesign tot event design. En van stationary tot converterende campagne-uitingen. Geef ons een digitale kwast en wij verven binnen de lijntjes. Of juist net erbuiten. ;-)

Design | Loyals

1. UX & UI-design

UX Design en UI-design, twee termen die vaak door elkaar worden gehaald. UX/UI-design is een service die Loyals aanbiedt om tot een gebruiksvriendelijk en strak ontworpen oplossing te komen voor jouw website, webshop of welke online oplossing dan ook.

Meer over UX & UI-design

2. Rebranding

Als je bedrijf verder is gegroeid dan de look & feel van je merk, is het tijd voor een rebranding. Oftewel: herpositioneren van je merk. De veranderingen gaan razendsnel en het is altijd zaak om bij te blijven. Zeker ook met je huisstijl, want die is nou eenmaal beperkt houdbaar. We duiken samen in je merk en kijken opnieuw naar de waarden en merkidentiteit.

Meer over rebranding

3. Design sprint

Ideeën of concepten snel valideren met design sprints. Een design sprint bij Loyals is een proces om snel grote uitdagingen op te lossen, nieuwe producten te ontwikkelen of bestaande producten te verbeteren. Wat normaal gesproken maanden in beslag neemt, wordt nu in een sprint gestopt van vier dagen.

Meer over design sprint

4. Huisstijlhandboek

Een merk kan alleen gebouwd worden op een consistent gebruik van de huisstijl. Daarom is een huisstijlhandboek zo'n fijn document. Hierin staan alle brand do's & don’ts. Handig voor de marketingafdeling, maar net zo belangrijk voor alle medewerkers en leveranciers.

Meer over huisstijlhandboek

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].