Rebranding

Als je bedrijf verder is gegroeid dan de look & feel van je merk, is het tijd voor een rebranding. Oftewel: herpositioneren van je merk. De veranderingen gaan razendsnel en het is altijd zaak om bij te blijven. Zeker ook met je huisstijl, want die is nou eenmaal beperkt houdbaar. We duiken samen in je merk en kijken opnieuw naar de waarden en merkidentiteit.

Got it? Let’s go! Hierna is het volle kracht vooruit naar een hele nieuwe look & feel die weer bij je merk past. Soms zijn dit kleine aanpassingen, soms pakken we het groots aan. Maar we gaan altijd voor branding die nog beter bij de core van jouw bedrijf past.

Rebranding | Loyals

Meegaan met de tijd

Designstijlen veranderen. Kleurcombinaties, lettertypes en logo's van 5 jaar terug zijn al passé. Dat niet alleen, de identiteit van je bedrijf ontwikkelt zich verder. Grote kans dat jouw initiële branding niet meer bij jouw bedrijf past.

Wat pakken we aan tijdens de re-branding? Alles wat nodig is: een nieuwe merknaam, logo, lettertype, kleuren, website, visitekaartjes, bedrijfskleding, verpakkingen…

Wanneer is rebranding nodig?

Nieuwe markt
Ga je nieuwe markten veroveren? Dan is rebranding nodig. Bijvoorbeeld wanneer je internationaal gaat. Je merknaam moet in elke taal gemakkelijk uit te spreken zijn. En wist je dat symbolen, namen en kleuren verschillende betekenissen hebben in andere culturen? Good to know.

Fuseren
Gaat jouw bedrijf fuseren of wacht er een overname? Maak een beslissing over de branding. Een nieuw management is ook een mooie kans voor re-branding. Vaak verandert dan de strategie en de visie.

Reputatieverbetering
Zeldzaam, maar niet onvermijdelijk: een slechte reputatie. Rebranding kan, na het oplossen van het probleem, een goede keuze zijn.

Benieuwd hoe wij jouw merk zouden rebranden, zodat jouw merk aansluit op de digitale transformatie die je doorgaat? Laat het ons weten.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].