Custom UX-websitedesign

Een unieke look & feel vormgegeven aan de hand van een standaardtechniek.
Op zo’n manier gemaakt dat hij perfect bij jouw wensen aansluit en voldoet aan de eisen van jouw digitale transformatie.

Custom UX webdesign | Loyals

Wat heb je nu echt nodig op jouw website?

Iedereen wil graag resultaten behalen. Maar wat is resultaat? En nog belangrijker: hoe bereik je het? Vaak wordt dit niet concreet gemaakt, waardoor er veel onnodige zaken bij komen kijken.

Daarom starten we een custom UX design website traject altijd met een UX-sprint.

Tijdens deze user experience sprint, starten we met een sessie van maximaal 3 uur en gaan we samen met jou aan de slag om je zoveel mogelijk input te geven. Input waarmee jij direct resultaat kan behalen. Niet alleen voor jouw communicatie naar websitebezoekers, maar ook tips & adviezen voor de beheerderskant van de website. Daarnaast ontvangen wij in de sessie ontzettend veel input van jullie middels doelgerichte vragen, zodat wij samen tot een gewenst resultaat komen.

Wat houd je over aan een UX-sprint?

  • Een strak document met daarin alle user stories.

  • Een compleet in kaart gebrachte sitestructuur.

  • Uniek visueel UI-design van de home- & detailpagina.

Unieke look & feel, standaard techniek

Na de UX Sprint kun je rekenen op een uniek vormgegeven website op het gebied van look & feel. Hierin zijn alleen de functionaliteiten uit de techniek gebruikt die toegevoegde waarde bieden en de doelstelling van de website complementeren. Door de strategische UX sprint sessie weten wij precies welke elementen belangrijk zijn om de customer journey zo aangenaam en effectief mogelijk te maken en kunnen we van start met het development van de website.

Omdat het een custom UX-design website betreft, kan de website volledig meegroeien met de organisatie en haar eisen, wensen en behoeftes. Doorontwikkeling is dan ook mogelijk, maar we starten altijd met techniek die zo standaard mogelijk is zodat de focus volledig op de user experience ligt!

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].