Portalen & Mijn-omgevingen

Wij gaan verder waar de standaard systemen stoppen. We bieden oplossingen op maat voor portalen en mijn-omgevingen. Dit houdt in dat we specifieke behoeften en eisen van onze klanten vertalen naar op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op hun processen.

ERP-systeem ontwikkelen | Loyals

Maximaal met minimaal

Onze focus ligt op development van portalen en mijn-omgevingen die de gebruikerservaring optimaliseren en processen efficiënter maken. We werken met Scrum teams die in sprints van twee weken werken aan de ontwikkeling van de oplossing. In deze sprints zorgen we dat we continu in contact blijven met de klant en dat we snel kunnen inspelen op veranderingen.

Onze portalen en mijn-omgevingen zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en een hogere mate van selfservice te bieden. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld inloggen om hun persoonlijke gegevens te bekijken en te wijzigen, of om producten en diensten te bestellen. Onze oplossingen bieden de mogelijkheid om deze processen te automatiseren, waardoor tijd en geld bespaard kan worden.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].