UX-sprint

Iedereen wil graag resultaten behalen. Maar wat is resultaat? En nog belangrijker: hoe bereik je het? Vaak wordt dit niet concreet gemaakt, waardoor er veel onnodige zaken bij komen kijken. In een UX-sprint zetten we in korte tijd concrete stappen, en zorgen we samen dat we jouw ideeën visueel zichtbaar worden.

UX-sessie | Loyals

Hoe word je geholpen?

Wij krijgen de rillingen van ‘blabla’ en gooien vanaf de allereerste seconde alle poespas overboord. Korte lijnen, direct resultaat en blijven aansturen op data. Daar zetten we vol op in zonder onwijs lange voortrajecten.

Tijdens een user experience sprintsessie van 3 uur gaan we samen met jou aan de slag om je zoveel mogelijk input te geven. Input waarmee jij direct resultaat kan halen. Niet alleen voor jouw communicatie naar websitebezoekers, maar ook tips voor de beheerderskant van de website.

Om het visueel te maken, gaan we na de sessie aan de slag met het visuele UI-design van de homepagina of een aantal wireframes. Omdat we alleen leveren wat je echt nodig hebt, doen we dit uiteraard in overleg. 

Wat houd je over aan een UX-sprint?

  • Een strak document met daarin alle user stories.

  • Een compleet in kaart gebrachte sitestructuur.

  • Visueel UI-design van de belangrijkste pagina('s) of wireframes.

Wat kan je verwachten?

We beginnen met het vertalen van jouw doelstellingen naar user stories. Hiermee vertalen we abstracte doelen naar hele concrete ontwikkelpunten. Wanneer we dit in kaart hebben gebracht, hebben we een goede basis gelegd om vervolgens echt resultaat te gaan boeken.

Je wordt dus niet alleen aan de klantzijde geholpen. Naast de user stories krijg je namelijk ook input voor de achterkant van jouw website – het CMS. Je hebt je content zelf in beheer, maar waar begin je? Ook hier bepalen we samen hoe we de doelstellingen gaan vertalen.

Dit is slechts deel één van de sessie. In het tweede gedeelte steken we onze handen uit de mouwen. We gaan “schetsen”. In dit hands-on gedeelte brengen we samen de invulling van de belangrijkste user stories in kaart en gaan we jouw product of dienst vormgeven in een nieuw jasje. Hadden we al gezegd dat we van resultaat houden en niet van stroeve voortrajecten?

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].