Webshop bouwen

Wil jij een webshop laten maken? Een webshop is meer dan het online zetten van jouw productassortiment. Het is waar eerste online-ontmoetingen plaatsvinden tussen jouw producten en je doelgroep. Wij gaan voor de verrassing; een sterke online beleving transformeert bezoekers tot loyale klanten.

Development testlab | Loyals

Een responsive webshop laten maken: impress, engage & satisfy

In je webshop is het belangrijk je producten er goed uitzien en tot hun recht komen, dat alle informatie die klanten zoeken erbij staat, en dat de shopervaring positief is. Maar hoe zorg je ervoor dat je online-producten tastbaar worden voor je klant? En hoe maak je het aanbod persoonlijk voor de bezoeker en zorg je dat je hem of haar blijft prikkelen en verrassen?

Aan de hand van jouw wensen en onze creatieve en technische input bouwen we vooruitstrevende oplossingen. Samen zorgen we voor een responsive webshop die 24 uur per dag jouw producten en (potentiële) klanten met elkaar in contact brengt, vanaf ieder apparaat.

Van interactief design tot CMS

Wij maken webshops op maat, waar zowel jijzelf als je klanten zich direct thuis voelen. We zorgen voor een design dat naadloos aansluit op jouw kernwaarden en die voor de beste klantbeleving zorgt.  Zo is de kans groot dat je klanten blijven terugkomen. En nog beter, dat ze jouw webshop ook bij anderen aanbevelen.

Het CMS kunnen we zo geavanceerd maken als nodig is, maar wel zó vormgegeven dat jij er gemakkelijk je weg in vindt. De modules die we onder andere voor je kunnen bouwen:

  • Een veilig betaalsysteem

  • Eigen voorraadbeheer

  • Zoekmachine geoptimaliseerd

  • Koppeling met kassasystemen

  • Supersnelle ingebouwde zoekmachine

  • Intergratie met andere systemen

  • Een beheersbaar CMS waarmee jij goed je online shop kunt runnen

Besluit je door ons een webshop laten maken? Dan bouwen we die altijd volgens de laatste richtlijnen van Google en andere zoekmachines. Daarnaast is het vindbaar maken van jouw webshop onder je doelgroep een ongoing process. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Vul het contactformulier hieronder in, dan zorgen we dat je binnenkort met één van onze developers aan tafel zit.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].