Website bouwen

Wanneer je onze specialisten aan het werk zet voor jouw nieuwe website, zorgen we dat hij de juiste uitstraling heeft, precies bij jouw huisstijl past én met jouw bedrijf en doelgroep kan meegroeien. Nog belangrijker: dat de website jouw bezoekers aanzet tot actie.

Website bouwen | Loyals

Wil je nu echt een goede website laten maken? Slim, want je website is namelijk het hart van je online communicatie. De plek waar je doelgroep vaak voor de allereerste keer online met jou in contact komt. Dan wil je natuurlijk wel een goede indruk achterlaten. Je wil dat jouw website écht bij je bedrijf past, en jouw ideale klant aanspreekt. Dan zit dat in ieder geval goed.

Mobile-first website laten maken met een sterke basis 

Bij het bouwen van je website, maken we samen met jou weloverwogen keuzes om het juiste resultaat te behalen. We stellen daarom vragen zoals: Wat zijn je doelstellingen? Wat zijn de kernwaarden van je bedrijf? En: Wie wil je bereiken? Met behulp van jouw input en onze expertise beginnen we aan een website design die jouw bezoekers zal verbinden en vermaken.

Meer dan de helft van alle zoekopdrachten in Google gaan via een smartphone. Voor een goede gebruikerservaring is een sterke mobile-first website dus een must! We zorgen daarom dat jouw website zowel op desktop als mobiel goed scoort op het gebied van pagespeed, gemakkelijk te navigeren is én sterk converteert.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].