E-mailmarketing

E-mailmarketing is het meest effectieve marketingkanaal, met de hoogste return on investment. Waarom? Het is persoonlijk! Je spreekt de ontvanger aan met zijn of haar naam. Het maakt niet uit hoe groot je database is. Met sterke e-mailmarketing communiceer je altijd persoonlijk en relevant. En wat dacht je van het meten van interesses? Zo stuur jij altijd content die geen enkeltje prullenbak krijgt.

E-mailmarketing | Loyals

Scoren met e-mailmarketing

Een lead is niet altijd direct een koper. Eerst moet je een band opbouwen. E-mail marketing is daar dé manier voor. Voor je brand awareness wanneer ze je net kennen, of als final push in een geautomatiseerde campagne.

E-mail marketing kan echt aan elk doel bijdragen. Nog mooier: het is meetbaar. Je ziet precies waar de ontvanger op klikt (en geeft tags mee zodat je segmenteert op interesse), hoe vaak de mail is geopend, en nog veel meer.

Loyals is e-mailmarketingpartner van het Nederlandse Spotler. Wij zetten hun e-mailmarketingsoftware om geslaagde campagnes op te zetten voor jouw marketingdoelstellingen. Dankzij onze nauwe banden is geen e-mailmarketinguitdaging te groot voor ons. Sterker nog: wij worden vrolijk van uitgebreide e-mailmarketing automation!

Stuur jij onze e-mailmarketingspecialisten even een mailtje? ;-)

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].