Online adverteren

Online adverteren: het is alsof je in de keuken staat. Iedereen kan koken, maar het écht goede werk laat je aan de experts over. Wij nemen je graag mee in onze keuken. Samen bepalen we het doel van de advertentie en zorgen we ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt. Online adverteren is effectief én meetbaar. Dus een ideaal middel om conversies of brand awareness te genereren.

Duik jij met ons de conversiekeuken in?

Chefkok | Loyals

Google ads

Google adverteren (SEA, Search Engine Advertising) werkt. Je bereikt de personen die een vraag willen beantwoorden. Aan ons de taak om die vraag te beantwoorden met jouw product of dienst.

Het succesvol opzetten, beheren & optimaliseren van een Google Ads account vraagt wel naar specifieke expertise. De eisen van Google worden strenger en de concurrentie neemt toe. Succesvol op Google adverteren is niet meer vanzelfsprekend. Als Google Partner blijven wij op de hoogte van de laatste eisen en nieuwste mogelijkheden binnen Google Ads.

We meten je resultaten, om snel bij te sturen. Continu verbeteren we jouw advertenties, tot in perfectie. Maandelijks krijg je een rapportage over de prestaties van je website en de Google Ads-campagne. Zo weet jij precies waar wij mee bezig zijn, en welke resultaten we hebben behaald. 

Social adverteren

LinkedIn, Instagram, Pinterest of TikTok. Van pubers tot senioren, van stratenmakers tot directeuren. Met social advertenties bereik je jouw doelgroep, op het juiste kanaal en het beste moment. Social adverteren is een onmisbaar onderdeel van je complete online marketingmix, waar je alleen mee scoort als de strategie goed is.

Door boodschappen en conversiemogelijkheden te koppelen aan de opgestelde strategie, werk je naar jouw doel toe. Of dit nu het vergroten van je merkbekendheid is, het maximale uit je e-commerce halen of doelgerichte account based marketing is.

Online advertising als onderdeel van jouw digitale transformatie?

Overtuigd van de kansen van online advertising, maar te weinig kennis of tijd? De online marketing experts van Loyals nemen graag de verantwoordelijkheid om jouw campagnes écht goed in te richten en te beheren. We werken altijd vanuit je doelen en gaan voor het maximale resultaat. Zo ben jij verzekerd van een consistente uitvoering van jouw online advertising. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken. 

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].