Customer experience

Wie is je doelgroep en hoe bereik je deze? In twee sessies doorgronden we visualisaties van je buyer persona('s). Dit doen we door in te gaan op:

  • Wie zijn de kopers?

  • Wat ze proberen te bereiken?

  • Hoe denken ze?

Met andere woorden, we beantwoorden de vragen: 'Wie, wat, waar en waarom?'

Custom Experience | Loyals

Sessie 1: Identificeren

We nemen de doelgroep van de klant onder de loep door hun profiel helemaal bloot te leggen. We willen weten wat hen drijft, wat ze dwars zit en wie ze zijn, zodat we een representatief beeld van hen krijgen. In iedere sessie werken we maximaal 3 persona’s uit: we kijken wie de beslisser is, wie de beïnvloeder en wie de betaler. We doen dit door het volgende te bespreken;

Welke pijn heeft deze persona? Waar ligt hij wakker van? Wat frustreert hem? Wat is zijn doel? Wat zou hij graag willen? Waarmee is hij geholpen? Wie is deze persoon? Wat zijn bepalende karaktereigenschappen en welke bronnen gebruikt hij om informatie op te doen? Daarnaast brengen we in kaart hoe die persona’s in aanraking komen met het merk of het bedrijf, de zogenaamde customer journey. We werken dit uit in een Product eco model Hier kijken we welke mogelijke middelen ingezet moeten worden en met welke achterliggende intentie.

Sessie 2: Middel en Journey

In de vervolgsessie presenteren we de uitwerkingen van de buyer persona middels een demografische en psychografische weergave van de persona’s. We lopen je door de uitgewerkte Product eco en geven hier format voorstellen voor social postings. Met dit document heb je een gegronde basis voor een contente strategie voor jouw merk met de gerelateerde doelgroep.

De customer experience sessie is de opmars naar een creatieve campagne om aan jouw merk te bouwen.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].