Strategische merksessie

Geloof in je merk. Wij halen razendsnel het binnenste van jouw organisatie naar buiten. En zetten de kernwaarden, merkidentiteit én de positionering van jouw merk neer. Binnen twee sessies van 2,5u jouw merk omkeren? Let's do it!

Strategische merksessie | Loyals

Merken ontstaan niet zomaar. Een duidelijke strategie en branding zijn onmisbaar voor een sterk merk. Loyals gelooft niet in eindeloze sessies. Of in pakken papier die niemand leest. Wél in een goede strategische aanpak, strakke uitvoer en in branding: (online) personal branding, een live brand event. Hoe? Wij halen razendsnel het binnenste van jouw organisatie naar buiten. En zetten de kernwaarden, merkidentiteit én de positionering van jouw merk neer. 

Cut the crap: Merksessie

To the point. Twee sessies van 2,5 uur: het kernteam haalt het binnenste van de organisatie naar buiten. De kernwaarden, merkidentiteit en positionering in kaart in een compact document. Resultaat: snel inspelen op veranderingen, zonder de kern van je merk te verliezen.

Sessie 1: De kernwaarden

Duidelijke kernwaarden: de basis van elk sterk merk. Hierop zijn alle volgende stappen gebouwd. Link gedragsregels aan de waarden voor een gedragskompas: intern een waardevol document voor de opbouw en bescherming van je cultuur. Extern draag je de kernwaarden uit door je communicatie. Die spreekt klanten aan die jouw waarden delen. En dat zijn dé klanten om op te focussen.

Sessie 2: De merkidentiteit & positionering

Wie je bent, waar je voor staat én die plek claimen. De merkidentiteit bouwen op de waarden: we zetten jouw merk authentiek neer. En dat is essentieel, want er zijn al zoveel anderen. Met de opgeleverde documenten kun je zelf of met Loyals verder.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].