Traffic Light | Loyals

Fast Forward jouw digitale transformatie

Jouw werk kan beter. En jij begrijpt als geen ander dat een succesvolle digitale transformatie de sleutel is tot het écht succesvol laten groeien van jouw business. Het is tijd om vooruit te kijken.

Loyals verzorgt jouw digitale transformatie door de bouw van unieke digitale oplossingen, waar jij als organisatie effectiever en efficiënter van werkt. Met een gezonde groei als eindresultaat.

Benieuwd of jij klaar bent voor jouw digitale transformatie?

Start de groeiscan

Onze aanpak naar jouw succes

Zonder solide fundament geen groei. Een strategisch masterplan is essentieel voor succes. Dit is waarom we volgens een methode werken, opgebouwd in 3 stappen: oriëntatierealisatie- en doorontwikkeling.

Digitale Transformatie werkmethode | Loyals

1. Oriëntatie

We maken kennis en analyseren de belangrijkste inzichten over jullie fundament zoals, doelgroep, proposities, resultaten en websitestatistieken en definiëren het doel.

2. Realisatie

Fast Forward richting jouw doel! Dit doen we door een minimaal levensvatbaar product te bouwen (MVP). Hierdoor kunnen we snel en in een korte cycli leveren en testen om zo de juiste doorontwikkeling te bepalen.

3. Doorontwikkeling

Uitbouwen van de MVP. We zorgen dat we exact weten waar we met elkaar naartoe werken, met duidelijke oplevermomenten en doorontwikkel-afspraken, zodat jij zonder zorgen kunt doen waar jij goed in bent - maar altijd aan het roer blijft.

Van honderd ID-checks per week naar 10.000 per dag | Loyals

Van honderd ID-checks per week naar 10.000 per dag

DataChecker
Van honderd verificatiechecks per week naar maar liefst 10.000 per dag. Dat is de groei die DataChecker realiseerde in de afgelopen tien jaar. Als kers op de taart werd het bedrijf ook genomineerd voor een FD Gazellen in 2021. De drive om continu te groeien ligt aan de basis van het succes van DataChecker.

Lees de case

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].