Loyals is going global: Youri vertelt

Loyals is on a roll! Oprichter Youri Lieberton richt zich vooral op de groei van Loyals. Want door groei kan Loyals nog meer klanten nog beter bedienen.

En dat doet hij goed, als je kijkt naar hoeveel nieuwe vestigingen en medewerkers er de laatste tijd bij komen. Hij vertelt zijn verhaal over de recente internationale uitbreidingen.

Loyals is going global: Youri vertelt | Loyals

Share

“Het gaat echt hard de laatste tijd. De ambitie om internationaal te gaan hadden we al. Nu wordt het realiteit. Afgelopen januari namen we Media599 over: een creative digital production agency op Curaçao. Niet bepaald vervelend om daar een kantoor te openen… Ik ging samen met Jerry (oprichter/partner bij Loyals) een paar dagen naar Curaçao om de overname te regelen. Naast een drankje in de tropische beach bars en ’s ochtends een duik in het zwembad, hebben we keihard gewerkt.

We waren druk met de overname, toen we Alex ontmoetten. Alex is Managing Director van online marketingbureau Second Minds. Hij deelt een kantoor met Media599. We raakten aan de praat en hadden een goede klik. We spraken over zijn groeiambitie en zijn visie, vooral gericht op de Zuid-Amerikaanse markt. Wel een leuk toeval, want we hadden ook al een tijd in gedachten om met Loyals richting Zuid-Amerika uit te breiden. Dat is echt booming business daar. Vooral op ons gebied. Wij hadden dus genoeg gespreksstof met Alex. Hij vertelde ons dat hij binnenkort een nieuw Second Minds-kantoor op gaat zetten in Medellín, Colombia. Medellín wordt gezien als de Silicon Valley van Zuid-Amerika. Hij wil zich echt op die regio focussen met Second Minds. 

Not 1 but 2

Toen kwam het. Alex vroeg ons of wij met Loyals de klanten en werkzaamheden van Second Minds Curaçao over willen nemen. Zo’n overname past namelijk perfect binnen zijn internationale strategie, zei hij. We waren natuurlijk wel even flabbergasted, maar het voelde meteen goed. Wat een plottwist… We waren er om 1 overname te regelen, en gaan er weg met 2. Bizar, als je erover nadenkt. Maar we laten er geen gras over groeien: per april 2018 nemen we Second Minds Curaçao over.

En dat is nog niet alles. We gaan met Alex mee naar Zuid-Amerika. Samen met hem gaan we het kantoor opzetten vanuit Medellín. Ik ben enorm blij met deze stap. We zijn toegelaten tot een interessant overheidsproject dat zich richt op digitale innovatie: Ruta N. Hierbij gaan wij samen met lokaal talent bouwen aan de digitale revolutie van Colombia. Als Premier Google Partner past Loyals hier dus helemaal tussen. We zien enorm veel kansen om verder te groeien in kennis & kwaliteit. 

What’s in it for you?

Onze move naar het buitenland is niet alleen interessant voor ons, maar zeker ook voor onze klanten. Want daar draait het natuurlijk om, dat blijft het belangrijkste. Door deze uitbreiding verzekeren we onze huidige productiecapaciteit. Een waardevol voordeel, als je kijkt naar de algehele tekorten aan technisch personeel in onze branche. 

Wanneer we in Nederland stoppen met werken, gaan de Loyals in Colombia & Curaçao nog uren door. We kunnen dus door blijven knallen. Ook kunnen we onze klanten door de overnames voortaan meertalig bedienen. Niet alleen in het Nederlands en Engels, maar ook in het Spaans en Papiamento. Daarbij hebben we extra internationale expertise ter beschikking. Win-win, zoals ik het zie.

Let’s grow

We worden ondersteund door Google en door de lokale overheid. Dat is een geweldige stimulans om internationaal verder te groeien met Loyals. Nog meer expertise in huis halen, nog meer mankracht, nog meer locaties, nog uitgebreidere beschikbaarheid. Alles om nog betere diensten te bieden. We werken inmiddels vanuit Nederland met een team van ruim 100 professionals. Ik vind het nu een mooie timing om naar het buitenland uit te breiden. We zijn ook echt klaar voor het avontuur. Naast de twee kantoren in Nederland kunnen we nu vanuit Malaga, Curaçao en Colombia nieuwe markten ontdekken. Hoe mooi is dat?” 

About Loyals

Loyals is een brand communicatiebureau voor de wereld van morgen. We bouwen merken en laten bedrijven groeien door te werken vanuit de “core” van een organisatie. Het is niet aan ons om bij te blijven, maar juist voorop te blijven lopen. Op deze manier kunnen wij adviseren en blijven co-creëren met onze klanten. Zo zorgen wij dat ook zij klaar zijn voor de toekomst. Bij Loyals werken wij elke dag aan de groei van onze opdrachtgevers, door middel van ijzersterke marketing en communicatiemiddelen. Van strategie tot online marketing en van design tot online development.

Loyals werkt o.a. voor Aalberts, Pocketmenu, Nederlandse Brandwondenstichting, Rentokil Initial, Sanquin, Universiteit van Amsterdam, VU Amsterdam, de Yoghurt Barn, Aderans Benelux, Bergman Clinics, Crazy Piano’s, Ekoplaza, Eigen Haard, Elsevier, Fynch, Gemeente Amsterdam, Ikea, Lutz & Top Movers.

Terug naar overzicht

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].