Napoleon Europe kiest voor Loyals

Bron: MarketingTribune

Napoleon is met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van home comfort een grote speler in de wereldwijde markt van premium barbecues en gas-, hout- en elektrische haarden. Het merk brengt nu zijn marketing, strategie, data en creatie voor de elektrische haarden in Europa onder bij Loyals in Mijdrecht.

Napoleon Europe kiest voor Loyals | Loyals

Share

Luka Groenier, Marketing Manager bij Napoleon Europe, zegt: ‘In Europa staan we vooral bekend om onze hoogwaardige gas en houtskool barbecues. Wat nog niet veel mensen weten is dat we sinds oktober 2020 ook onze, in Canada en Noord-Amerika reeds zeer populaire, elektrische haarden hier verkopen. Wij hebben er het volste vertrouwen in met Loyals de juist partner gevonden te hebben om gezamenlijk onze doelen te behalen en kijken uit naar een prettige samenwerking’.

Veel energie en ambities

Niels Huijgens Tukker, Teamlead van Marketing & Strategie bij Loyals, vult aan: ‘Napoleon Europe heeft ons met veel energie de ambities verteld die het merk heeft op het gebied van Premium elektrische haarden. Als Digital brand agency zijn wij enorm trots op de goede match met Napoleon Europe en kijken uit naar de langdurige samenwerking. Met als doel, om het merk uit te bouwen en online marktleider te worden in Europa als het gaat om Premium elektrische haarden.'

Om dit te verwezenlijken is er een Loyals-team rondom Napoleon Europe samengesteld uit diverse disciplines. 'Die van strategie tot data-analyse tot creatieve content creatie reiken.'

Terug naar overzicht

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.