Wrap up: Ondernemersdiner juni 2023

Bedankt dat jij, onze eregast, hebt deelgenomen aan het exclusieve Loyals Ondernemersdiner, dat in het teken van ‘ondernemerschap en leiderschap’ stond. Op deze pagina vind je de keynote en foto’s van deze avond terug. Hiernaast geven wij een extra verdieping op digitale transformatie én bieden wij je de mogelijkheid om met elkaar te connecten.

Wij hopen dat jij genoten hebt van het prachtige diner, bereid door onze eigen Chef Jeoffrey Vermeij, met speciaal vooraf geselecteerde heerlijke wijnen. Daarnaast dat je ook geïnspireerd bent geraakt door de inhoudelijke en vermakelijke keynote presentaties van Richard van Hooijdonk en Youri Lieberton. Last but not least, dat je verder kennis hebt kunnen maken met alle gasten op deze bijzondere avond.

Ondernemersdiner februari 2023
Richard-van-Hooijdonk

Keynote presentaties Richard van Hooijdonk & Youri Lieberton

Ons doel was om jou te inspireren & (verder) kennis te laten maken met het Digitale Transformatie speelveld, je netwerk te vergroten met bijzondere ondernemers, leiders en beslissingnemers. Jou te entertainen en je compleet te verzorgen in een sfeervolle setting met gelijkgestemden die ook graag een kijkje in de toekomst nemen op gebied van innovatie en (technologische) ontwikkeling.

Blik terug op deze mooie avond met de keynote presentaties van Richard van Hooijdonk en Youri Lieberton.

Download de keynote presentatie van Richard van Hooijdonk

Download de keynote presentatie van Youri Lieberton

De volgende verdieping in jouw digitale transformatie?

We hebben een aantal cases geselecteerd die wij samen met en voor onze partners verzorgen en verder (door)ontwikkelen. We delen de verhalen die ons trots maken graag met je.

Digitale Transformatie The Rent Company | Loyals

Zilveren award voor digitale transformatie

The Rent Company
De wens vanuit The Rent Company was duidelijk: Groeien. Een ambitieus doel om de afzetmarkt uit te breiden naar het buitenland en een flinke omzetgroei te realiseren. De webshop stond in de basis al goed, maar de tijd staat niet stil. En zeker om de doelen te realiseren, was een behoorlijke procesoptimalisatie voor The Rent Company van toepassing. 

Lees de case

Van honderd ID-checks per week naar 10.000 per dag | Loyals

Van honderd ID-checks per week naar tienduizend per dag

DataChecker
Van honderd verificatiechecks per week naar maar liefst 10.000 per dag. Dat is de groei die DataChecker realiseerde in de afgelopen tien jaar. Als kers op de taart werd het bedrijf ook genomineerd voor een FD Gazellen in 2021. De drive om continu te groeien ligt aan de basis van het succes van DataChecker.

Lees de case

Vascobelo Recruitment Campaign | Loyals

Succesvol recruiten dankzij digitale transformatie

Vascobelo
Hoe positioneer je jezelf als een volwassen lifestyle merk en verover je de wereld? En hoe los je een landelijk tekort aan horecapersoneel door de COVID-crisis op? Het korte antwoord: slim omgaan met digitale transformatie.

Lees de case

Huray | Loyals

Lancering Huray: het positief resultaat van groei

Huray
Bij Huray zijn ze ervan overtuigd dat ieder merk, product en dienst impact kan maken met alleen digitale kanalen. Ze weten precies de juiste marketingactiviteiten in te zetten om doelen te behalen en zijn vooral niet bang deze weer te veranderen, als de markt daar om vraagt. Want constante verandering betekent ook constante groei! Als ‘één partner voor online groei’ brengt Huray dan ook het binnenste van iedere organisatie als één merk optimaal naar buiten. Bij Loyals leefde de wens van een eigen label voor groeimarketing al langer, en nu is het dus zover.

Meer over Huray

Procesautomatisering

Slim werken met procesautomatisering

Het levert een enorme tijdwinst op: het automatiseren van handmatige processen. Voor de één is automatiseren een bekend begrip, voor de ander onbekend terrein. Voordat je hieraan begint, is het belangrijk om te weten wat het is, waarom je dit wil doorvoeren en niet geheel onbelangrijk: hoe het werkt.

Weet jij wat procesautomatisering precies inhoudt en wat het verschil is tussen digitalisering en automatisering?

Meer over procesautomatisering

Meeting in kroeg | Loyals

Onze "take" op digitale transformatie

Digitale transformatie is het combineren van technologie en creativiteit. Een oplossing vinden en realiseren voor elk digitale vraagstuk. Alleen bedrijven met een sterk fundament, leiderschap en lef om anders te durven denken zullen groeien in een digitale wereld. Als verbinder van technologie en creativiteit zijn wij dé aanvoerder in het oplossen van digitale vraagstukken die niet met een standaardoplossing te realiseren zijn.

Jouw digitale transformatie starten?
Download onze whitepaper!

Heb je inmiddels antwoord op de volgende vragen?

Met behulp van onderstaande vragen kom je erachter hoe jij denkt dat digitale transformatie jouw organisatie zal (kunnen) beïnvloeden. Het kan ook helpen om inzicht te krijgen in de uitdagingen en voordelen die jouw organisatie ervaart tijdens het proces van digitale transformatie.

  1. Heeft jouw bedrijf de afgelopen twee jaar al een digitale transformatie ondergaan? Zo ja, wat waren de grootste uitdagingen tijdens dit proces?

  2. Welke digitale tools of technologieën gebruik je op dit moment binnen jouw bedrijf, en wat zijn volgens jou de belangrijkste voordelen hiervan?

  3. Wat zijn volgens jou de belangrijkste trends op het gebied van digitale transformatie voor de komende jaren, en hoe denk je dat dit jouw bedrijf zal beïnvloeden?

  4. Hoeveel tijd en middelen heeft jouw bedrijf besteed aan digitale transformatie in de afgelopen twee jaar?

  5. Hoe belangrijk is digitale transformatie volgens jou voor het succes van een bedrijf in de huidige markt?

  6. Wat zijn volgens jou de belangrijkste factoren die bepalen of een digitale transformatie succesvol is?

  7. Wat zijn de grootste obstakels waar jouw bedrijf tegenaan loopt bij het implementeren van digitale technologieën?

  8. Heeft jouw bedrijf professionele hulp ingeschakeld bij het ondergaan van een digitale transformatie, zo ja, wat vond je het meest nuttig aan deze hulp?

  9. Heeft jouw bedrijf specifieke doelen gesteld voor de digitale transformatie, zo ja, wat waren/zijn deze doelen en hoe ver is jouw bedrijf hierin (tot nu toe) gekomen?

Van offline kennismaken naar online connecten

De avond samengevat in foto's

Blik terug op de mooie avond met de speciaal gemaakte foto compilatie en deel jouw mooiste momenten met je netwerk.

Waar kunnen we jou verder mee helpen?

Heb je naar aanleiding van het Ondernemersdiner, of het lezen van deze pagina nog een vraag? We helpen je graag verder! Bel me gerust even, of vul onderstaand contactformulier in als je dat handiger vindt.