Wrap up: ondernemersdiner 2022

Bedankt dat jij, onze eregast, hebt deelgenomen aan het Loyals Ondernemersdiner. Op deze pagina vind je keynotes terug, geven we een extra verdieping op digitale transformatie én bieden we je de mogelijkheid om met elkaar te connecten.

Wij hopen dat je ook zo genoten hebt van het diner, bereid door onze eigen Cheff Jeoff, de tafelgasten en geïnspireerd bent geraakt door de inhoudelijke en vermakelijke keynote presentatie van Denis Doeland.

Dat je verrast bent geworden met interessante en toepasbare ‘take-aways’ die je nieuwe inzichten gegeven hebben voor jouw eigen onderneming. Hoe sta je ervoor?

 

Keynote presentatie Denis Doeland

Ons doel was om jou te inspireren & (verder) kennis te laten maken met het Digitale Transformatie speelveld, je netwerk te vergroten met bijzondere ondernemers en leiders, jou te entertainen en je compleet te verzorgen in een sfeervolle setting met gelijkgestemden die ook graag een kijkje in de toekomst nemen op gebied van innovatie en ontwikkeling.

Blik terug op deze mooie avond met de keynote presentatie van Denis Doeland.

Download de keynote presentatie hier.

De volgende verdieping in
jouw digitale transformatie?

We hebben een aantal cases geselecteerd die wij samen met en voor onze partners verzorgen en verder (door)ontwikkelen. We delen de verhalen die ons trots maken graag met je.

digitale transformatie the rent company | Loyals

Zilveren award voor Digitale Transformatie

The Rent Company
De wens vanuit The Rent Company was duidelijk: Groeien. Een ambitieus doel om de afzetmarkt uit te breiden naar het buitenland en een flinke omzetgroei te realiseren. De webshop stond in de basis al goed, maar de tijd staat niet stil. En zeker om de doelen te realiseren, was een behoorlijke procesoptimalisatie voor The Rent Company van toepassing. 

Lees de case
Van honderd ID-checks per week naar 10.000 per dag | Loyals

Van honderd ID-checks per week naar 10.000 per dag

DataChecker
Van honderd verificatiechecks per week naar maar liefst 10.000 per dag. Dat is de groei die DataChecker realiseerde in de afgelopen tien jaar. Als kers op de taart werd het bedrijf ook genomineerd voor een FD Gazellen in 2021. De drive om continu te groeien ligt aan de basis van het succes van DataChecker.

Lees de case

Optimalisatie met een ijzersterk UX-design

Bergman Clinics
De website van Bergman Clinics was toe aan een UX-optimalisatieslag. Door de website slimmer te maken, moest de gebruikservaring voor de websitebezoeker verbeterd worden. Met als uiteindelijk doel: meer conversies (ingeplande afspraken) voor Bergman Clinics.

Lees de case
Pancakes Amsterdam | Loyals

Een campagne waar geen Amsterdammer omheen kan

Pancakes Amsterdam

PANCAKES Amsterdam is net als haar Pancakes een pannenkoekenhuis met een moderne twist. Van pannenkoeken met zalm en crème fraîche tot banaan met chilivlokken. PANCAKES Amsterdam is net even anders. En daar houden we bij Loyals van. 

Lees de case

Onze "take" op digitale transformatie

Digitale transformatie is het combineren van technologie en creativiteit. Een oplossing vinden en realiseren voor elk digitale vraagstuk. Bij Loyals combineren wij dan ook de skills van development, merk en communicatie om oplossingen te realiseren voor juist deze (complexe) vraagstukken.

Jouw digitale transformatie starten?
Download onze whitepaper!

Alleen bedrijven met een sterk fundament, leiderschap en lef om anders te durven denken zullen groeien in een digitale wereld. Als verbinder van technologie en creativiteit zijn wij dé aanvoerder in het oplossen van digitale vraagstukken die niet met een standaardoplossing te realiseren zijn.

Digitale Transformatie werkmethode | Loyals

Van offline kennismaken naar online connecten

Met nieuwe connecties blijven we elkaar inspireren en versterken. Connect met jouw tafelgasten van het Ondernemersdiner via LinkedIn en blijf met elkaar in gesprek over jullie digitale transformatie!

Youri Lieberton - Loyals Group

Jerry Remmers - Loyals Group

Richard Jonker – Stage Entertainment

Joe Bloemendaal – DataChecker

Michael Moen – Key Merchandise

Paul Houdijk – Technisch Bureau Swart

Robert van El – Nationale Beroepengids

Laura & Arjan Wennekes – John Dory Visrestaurant

Harald Dols – Fladderak

Nicolette Bosschieter – PANCAKES Amsterdam

Emma Coles – Voeding Leeft

Patrick Waardijk – Employment Services

Kim Flinkerbusch – Vineyard Catering

Sanne Smit – Vineyard Catering

Jeanot Knols – Xximo

Gertjan Boot – LTE Nederland

Stijn van Heck - The Rent Company

Jorn Janmaat - INTO Business

Remco Brouwer - G. Brouwer & Zn

Waar kunnen we jou verder mee helpen?

Heb je na aanleiding van het ondernemersdiner, of het lezen van deze pagina nog een vraag? We helpen je graag verder! Bel me gerust even, of vul onderstaand contactformulier in als je dat handiger vindt.