VIDEO Anique #2: Een kijkje achter de schermen bij Events


Categorie

Vlogs

Datum

10-08-2017

Hoi welkom bij alweer mijn tweede video.

Als producer bij Loyals ga ik jullie vandaag meenemen naar mijn favoriete domein namelijk de opslag. Bij Loyals hebben we een aantal verschillende divisies, waaronder events.

Wat er nou zoal te vinden is in de opslag en wat events er allemaal mee doet laat ik jullie zien in de vlog, mocht je nou liever lezen wat er in de opslag allemaal staat. Bekijk dan het onderstaande script.

Details

Voor events gebruiken we eigenlijk het grootste deel van de opslag. Maar ook voor de rest is hier veel te vinden. Voor events huren we eigenlijk de meeste spullen altijd in. Het heeft niet zoveel zin om heel veel eigen opslag te hebben maar er zijn ook een aantal dingen die we in de basis gewoon zelf hebben. Bijvoorbeeld een paaspak, don’t get me started. Houten kratjes, eigenlijk heel vaak toepasbaar. Deze hebben we gebruikt voor een event van Elsevier.

Accessoires 

Bij het event van Elsevier hebben we met de kratjes een hele grote cocktailbar gebouwd. Allemaal kleine lampjes erin gehangen, echt supergaaf. mijn meest favoriete schap van de opslag is misschien wel waar ik allerlei potjes en vaasjes bewaar. De potjes hebben we bijvoorbeeld ooit ingezet bij een event waarbij we een ruimte hadden met hele lange tafels allemaal gedekt, echt sitdown-diner. De potjes waren allemaal voorzien van geknoopte touwtjes met persoonlijke kaartjes eraan.

Spontane ideeën

Tot slot wil ik jullie nog even meenemen naar de gouden grote glimmende strik. Een grappig verhaal, door de Telegraaf was er een win actie voor een Honda en iemand in mijn nabije omgeving had die gewonnen. En eigenlijk kwam ik er achter dat er helemaal niks gedaan was met het uitreikmoment. Dus de event Manger in mij kon het niet laten om toch iets te gaan regelen. Vandaar deze gouden strik, daarom hangt hij er ook nog steeds. We hadden even een klein cameraploegje geregeld. Een gouden strik, om toch nog even daar een mooi moment van te maken. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, dit kijkje achter de schermen en dat jullie er de volgende keer weer bij zijn.

 

Heb je mijn vorige vlogs gemist?  bekijk dan ook: 


Stay up to date
Schrijf je in en ontvang maandelijks een update van de belangrijkste ontwikkelingen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.