VIDEO Anique #3: Achter de schermen met Loyals Events


In mijn vlog neem ik je deze keer mee achter de schermen bij Loyals Events. Van 's ochtends vroeg, tot 's avonds laat, het is nooit saai in de wereld van de evenementen!  

Categorie

Vlogs

Datum

12-10-2017

Vandaag neem ik je mee naar TivoliVredenburg, waar ik samen met Gillian een event mag produceren voor een van onze klanten. Van 's ochtends vroeg, tot 's avonds laat, het is nooit saai in de wereld van de evenementen!

Volg ons YouTube-kanaal om niks te missen van Loyals Events.

Wil je liever lezen, of ging de video te snel? Dan kan je hieronder het script op je gemak lezen!

Loop mee met Loyals Events

Goeiemorgen! Welkom bij vlog nummer 3. Dit keer vanuit de auto.

We zijn onderweg naar een mooi event in TivoliVredenburg, Utrecht. Samen met mijn welgewaardeerde collega Gillian. Goeiemorgen!

’t Is nog een beetje vroeg. We zijn vanmorgen om zeven uur vertrokken. Inmiddels is het een uurtje of acht, denk ik. Ik ga jullie in ieder geval vandaag meenemen naar de locatie. Een klein kijkje achter de schermen, om te laten zien wat er zoal bij komt kijken om een event te organiseren. En ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Héél veel regelen... en communiceren... via de portofoon, face-to-face, óf met de telefoon.

Tijdens een event creëren we ‘WOW-momenten’. Kleine momenten waar de bezoeker verrast wordt en die nog lang na het event met anderen worden gedeeld.

Inmiddels sta ik in een lege zaal. In een lege foyer, eigenlijk. Het event is inmiddels voorbij. Ik had jullie heel graag meer willen laten zien van alle kleine details... de bordjes... de bloemetjes... alles zeg maar... alles wat aansluit op het event. Helaas door verschillende situaties waar ik soms op moet inspringen, wat ook onderdeel van events is, is het daar niet van gekomen. We hebben wél veel gefilmd tussendoor, dus jullie kunnen sowieso zien hoe het geworden is.

Ik moet nu heel snel weer door voor de afbouw, dus ik zie jullie de volgende keer weer ! 

 

Heb je mijn vorige vlogs gemist? Bekijk dan ook: 

 


Stay up to date
Schrijf je in en ontvang maandelijks een update van de belangrijkste ontwikkelingen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.