VIDEO Gillian #1: Intro Concept vlogs


Je kent het wel, van die functieomschrijvingen die heel mooi klinken, maar niemand weet wat je doet. Die heb ik ook! Creative partner. Het klinkt wel lekker en doet het ook altijd goed. In mijn vlogs ga ik de komende maanden laten zien wat ik als creative partner doe. Hoe ziet mijn dag eruit, met wie ga ik op pad en wat zijn de tips & tricks. 

Categorie

Vlogs

Datum

03-08-2017

 

Deze eerste vlog is een introductie. Ik laat zien wat je kunt verwachten van mijn vlogs en voor wie ze leuk zijn om te volgen. Als creative/creator is mijn hoofdtaak het bedenken van concepten en strategieën, zowel voor onze events als voor online & offline. Dat betekent veel praten met klanten en collega's, maar ook veel bedenken en het bijhouden van de laatste ontwikkelingen. 

De komende weken neem ik je mee naar leuke meetings, deel ik mijn tools en gaan we kijken bij events. Want in mijn ogen wordt alles beter van een goed concept!

 

Heb je mijn ander vlog nog niet gezien? Bekijk dan ook: 


Stay up to date
Schrijf je in en ontvang maandelijks een update van de belangrijkste ontwikkelingen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.