Digitale oplossingen met perspectief

Door het aanbieden van digitale oplossingen op maat die meegaan met de tijd, helpen wij bedrijven hun bedrijfsprocessen te verbeteren en te optimaliseren voor succes op de lange termijn. Door te kijken naar wat er in het verleden is gebeurd en waar de markt zich naartoe beweegt, ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgevers een visie voor de toekomst en ondernemen wij stappen om die visie samen te verwezenlijken in een oplossing op maat.

Door een fris perspectief te bieden en digitale oplossingen te introduceren die passen bij de behoeften van jouw bedrijf, helpen wij om voorop te blijven lopen in een steeds veranderende markt en de toekomst van het bedrijf veilig te stellen.

Meer dan 20 jaar ervaring in maatwerk ontwikkeling

Wij ontwikkelen al meer dan 20 jaar samen met onze opdrachtgevers portals, mijn omgevingen, interfaces en digitale oplossingen op maat. Elke keer weer afgestemd op de specifieke behoeftes en processen van jouw bedrijf. Daar waar de standaard systemen stoppen gaan wij verder met een op maat oplossing om het bedrijf verder te kunnen laten groeien.

Homan component library grey

Unieke processen

Zo hebben wij o.a. voor de Homan groep een online portaal ontwikkeld waar alle operationele processen van meerdere B.V.’s samenkomen. Van klantbeheer naar orders, van orders naar digitale ondertekening, van digitale ondertekening naar planning, van planning naar uitvoer, van uitvoer naar facturatie. Door het samenbrengen en koppelen van deze stappen in een digitale omgeving is het werk voor de medewerkers een stuk eenvoudiger en minder foutgevoelig geworden. Zo houden meer tijd over voor andere werkzaamheden en is de klanttevredenheid toegenomen. Management beschikt nu over heldere inzichten waarop ze strategische bedrijfsbeslissingen kunnen nemen en de werkprocessen zijn vereenvoudigd. Met deze oplossing op maat hebben wij Homan kunnen helpen het bedrijf toekomstbestendig te maken en kunnen ze groeien met behoud van hun eigen unieke processen.

Jouw perspectief?

Ben jij op zoek naar een soortgelijke oplossing of wil je vrijblijvend een gesprek om jouw digitaliseringsperspectief te bespreken? Laat je gegevens achter dan plannen wij een vrijblijvende afspraak in bij jullie op kantoor. Mocht er wederzijds het gevoel zijn dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn dan gaan we graag samen verder. Mocht dat niet wederzijds zijn dan houdt je in ieder geval inzichten en een fris perspectief aan over. Win Win situatie noemen wij dat!

Heb jij behoefte aan een fris perspectief voor jouw digitale uitdaging?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.
Liever bellen? Dat mag op  0297-38 52 52.