Responsive website

Je kan er echt niet meer omheen: responsive websites. Want hoevaak gebruik jij even je smartphone om iets online op te zoeken? Of pak je echt altijd je laptop erbij? Responsive websites zien er net zo goed uit op het scherm van je laptop, als op het scherm van je smartphone of tablet. Erg belangrijk, dus. Wij zorgen dat jouw website er op alle schermen top uitziet.

Let's do it

 Gebruikersvriendelijk responsive design

Jouw content moet altijd zo goed mogelijk zichtbaar zijn, op welk scherm dan ook. Responsive website design schaalt mee met de afmetingen van het scherm, zonder in te leveren op gebruiksgemak en leesbaarheid. Ook de belangrijke (koop)knoppen vallen zo niet weg. Hiermee zorg je niet alleen voor een tevreden bezoeker, maar zorg je ook dat Google jouw website beter rankt. Google heeft namelijk sinds begin 2017 de focus op mobile-first websites en met die focus zorgen we bij Loyals altijd dat we direct mee ontwikkelen. 

 Responsive website vs mobiele website


Het internetgebruik op mobiele apparaten blijft explosief stijgen. Daarom is responsive website design de norm geworden. Zo weet je zeker dat iedereen je website altijd en overal optimaal beleeft.

Je kunt ook een aparte mobiele website laten ontwikkelen. Er komen echter steeds meer beeldschermformaten bij. Het ontwikkelen van losse websites voor tablet en smartphone nemen daardoor meer tijd in beslag. Het grote voordeel van responsive websites? Ze passen zich aan aan het formaat van het beeldscherm. Daarmee is je website automatisch geschikt voor alle schermen.

 

Responsive website laten maken


Loyals heeft zelfontwikkelde responsive website templates om websites geschikt te maken voor elk device. Wil je ook een responsive website die aan al Google's mobile-first eisen voldoet? Neem contact met ons op en we gaan graag voor je aan de slag! 

Ik wil een responsive website

Leave your credentials and your question or remark and we will contact you as soon as possible.

Some of the information is missing or incorrect

The form can not be sent yet because it has not been completed correctly yet.