Huisstijlhandboek

Een merk kan alleen gebouwd worden op een consistent gebruik van de huisstijl. Daarom is een huisstijlhandboek zo'n fijn document. Hierin staan alle brand do's & don’ts. Handig voor de marketingafdeling, maar net zo belangrijk voor alle medewerkers en leveranciers. Wil je een korte of een lange versie van jouw huisstijlhandboek? Allebei kan ook. Maar lang is nooit onnodig lang. Want als niemand het leest, kun je het net zo goed laten.

Huisstijlhandboek | Loyals

Kies het creatieve brein

Heb je jouw merkidentiteit helemaal in kaart? Mooi! We denken met je mee op zoek naar de juiste items. We brengen ze voor je in kaart. Onze designs sluiten altijd aan op jouw brand identity en kernwaarden. Ze verrassen en laten een onvergetelijke indruk achter. Hoe meer vrijheid onze designers krijgen, hoe blijer ze worden. En stiekem vinden ze het ook heel leuk om toch met iets héél bijzonders te komen.

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.