Arjan Lommers

Front-end Developer

Als Front-end Developer van Loyals moet je natuurlijk de verantwoordelijkheid opnemen voor Loyals aan de technische kant van het front-end. En dit doet Arjan dan ook wel, maar dan wel onder het genot van een goed bakje koffie en wat motiverende muziek. Alleen zo zet hij met gemak een ontwerp om naar een code! 

Na een dagje werken bij Loyals vind je Arjan regelmatig in de sportschool of op het korfbalveld. Is Arjan niet aan het sporten, dan vind je hem wel buiten bezig zijn met het schieten van mooie plaatjes. Arjan houdt ook wel van stil zitten, hoor! Hij is namelijk altijd wel in voor een filmpje of serie op de bank. Tot het moment dat de pager afgaat. Dan laat Arjan alles uit handen vallen en versterkt zichzelf als een vrijwilliger bij de brandweer van Vinkeveen!

Arjan zijn levensmotto: “Problemen kennen we niet, uitdagingen wel!”

Arjan Lommers | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.