Cornee van der Panne

General Manager

Na een aantal jaar als topatleet te hebben doorgebracht (iets met opgevoerde crossmotoren en modder) is Cornee uitgegroeid tot een absolute spilfiguur bij Loyals. Je kunt bij hem aankloppen voor alle uitdagingen die je je maar kunt voorstellen. Daarnaast is Cornee verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken van Loyals en het management van de projectmanagement afdeling.

Cornee is extreem leergierig en gaat altijd tot het gaatje om de klant het allerbeste te leveren. Hij inspireert zijn collega's om voor niets anders dan het beste te gaan en vraagt dat ook van zichzelf.

Cornee wordt vrolijk van een uitdaging, het foute uur en karten. En stiekem ook van paarden, al zal hij dat nooit toe geven. Sterkste punten: Drang om elke dag beter te willen zijn dan de dag ervoor (motivatie).

Cornee van der Panne | Loyals
Team | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].