Dewy van Zijl

Customer Care Manager

Dewy is een super lieve collega, een die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en er niks ontbreekt voor de rest van de collega’s of klanten. Ze is super enthousiast en dit straalt ze dan ook uit in haar werk.

Als Dewy ergens aan begint, zorgt ze er ook voor dat ze het goed doet. Lukt het niet? Dan gaat ze net zo lang door tot dat het er wel goed uitziet. Hierdoor weet zij projecten in goede banen te leiden.

Dewy slaat een praatje nooit over. Ze is namelijk echt een gezelligheidsmens. Hoe meer mensen hoe meer vreugd.

Fotografie is iets wat ze graag in haar vrije tijd doet, net zoals bij de voetbalclub zijn. Ze staat dan niet op het veld, maar langs de lijn. Ook houdt Dewy ervan om een gezellig hapje en drankje met vrienden en familie te doen.

Dewy van Zijl | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.