Jasper Kruiswijk

Online Marketeer

Jasper kwam ooit bij ons binnen als leergierige marketing stagiair. Inmiddels loopt Jasper rond als vaste all-round online marketeer en is hij niet meer weg te denken uit het team. Hij houdt zich op de afdeling o.a. bezig met social advertising, e-mailmarketing, content creatie en marketingstrategieën. Lekker divers, zullen we maar zeggen.. ;-)

Op kantoor staat hij bekend als iemand die liever geen 'nee' zegt. Hij zal altijd iedereen helpen en ervoor zorgen dat iets opgelost of aangepast wordt. 

Doordeweeks vind je Jasper voornamelijk in de sportschool of op het voetbalveld. De échte reden? De gewonnen calorieën van het weekend er weer af sporten.
Oh ja, begin je een WhatsApp gesprek met 'm? Verwacht dan snel een gifje op je telefoon. Daarnaast is hij een groot liefhebber van muziek, maar zelf zingen?... ;-)

Jasper Kruiswijk | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen? Dat kan ook! Je bereikt ons op 0297 38 52 52. Na werktijd (17:00u) en in het weekend kun je ons beter een mailtje sturen via hallo@loyals.com.