Jeffrey Wassenaar

Creative Senior

Creatief, oog voor detail en vingervlug met Adobe. Zomaar 3 eigenschappen die een goede designer bezit. Guess what... Jeffrey bezit ze! Als designer in onze studio ontwerpt Jeffrey de hele dag banners, logo's, campagne presentaties, A0-borden en meer. Vraag om een creatieve uiting en Jeffrey ontwerpt het voor je! Zijn 10 jaar ervaring als product designer vind je dan ook sterk terug in zijn werk.

Veelzijdig op kantoor dus, maar ook buíten de kantooruren is Jeffrey met genoeg bezig. Kunstschilderen, sporten (Triathlon) of wandelen in de natuur. Stilzitten zit er niet bij! 

Allemaal hobby's, maar zijn grootste hobby is nu zijn zoontje Tommy! Gelukkig is hij altijd al een ochtendmens geweest en gaat hij er graag om 5 uur uit... You rock, dad! #trotsepapa

Jeffrey Wassenaar | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.