Jesper Schoofs

Merkstrateeg

Een strategische marketing professional met ervaring aan zowel corporate- als bureauzijde. Gebrand om met klanten hun merk elke dag een stukje succesvoller te maken, en dat merk je aan Jesper! Als merkstrateeg denkt Jesper graag met klanten mee.

Na een goede CrossFit- of hardloopsessie in zijn vrije tijd staat Jesper weer klaar om het beste uit onze klanten te halen. Even wat rustiger aan doen? Sure! Met een etentje met zijn vriendin op het strand of een mooie vakantie laadt hij zijn creatieve brein weer helemaal op. 

Merken bouwen als strateeg, feestjes bouwen als DJ... Voor Jesper is het allemaal hetzelfde: als hij zijn creativiteit maar kwijt kan!

Jesper Schoofs | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.