Lisanne Mercx

Projectmanager

Bij Lisanne is het lastig om te zeggen wat ze allemaal doet. Wat doet ze namelijk niet?! Op Loyals Caribbean begon ze als online marketeer, waar ze voor veel klanten o.a. Google Ads-campagnes en Facebook advertenties heeft opgezet. Sinds het Caribisch avontuur tot een einde kwam en Lisanne weer terugvloog naar Nederland, is ze op onze HQ als projectmanager verder gegaan en is ze verantwoordelijk voor de planning van de specialisten. Haar ervaring als online marketeer komt daarbij perfect van pas! 

Lisanne is een harde werker, waarmee je kunt lachen. Ze leert graag iedere collega beter kennen en denkt mee om processen te verbeteren. Met haar proactieve houding probeert ze ook altijd de klanten te verrassen waar dat kan, met succes! 

De Caribische vrijmibo op het strand ruilde ze moeiteloos in voor een iets koudere vrijmibo in onze kroeg. Ten minstemoeiteloos... Ze verlangt toch regelmatig nog naar een koude Amstel Bright in haar hand met de voetjes in het zand. Dat nemen we Lisanne ook helemaal niet kwalijk... ;-)

Waar je Lisanne áltijd voor uit mag nodigen? Een kaasplankje met een wijntje op een zonnig terras, óf een mooie avondwandeling door de stad! 

Lisanne Mercx | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.