Martijn Schenk

Back-end Developer

Tijdens zijn werk tovert Martijn vooral met codes. Als Back-end Developer zorgt hij ervoor dat alles aan de achterkant werkend is en er goed uit ziet.

Buiten zijn werk om tovert Martijn ook. Martijn zijn grote hobby is namelijk LARPEN, al zijn vakantiedagen gaan op aan deze hobby. Hier kom je hem tegen als een echte tovenaar. Geloof je het niet? Hij bewijst het maar al te graag met foto's.

We kennen Martijn onder meerdere namen, zoals The Giant/El Giganto en Chibby. Martijn is niet bepaald een ochtendmens, je zult hem niet snel betrappen op vroeg opstaan. Dit doet hij alleen wanneer daar een héle goede reden voor is.

Martijn Schenk | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen? Dat kan ook! Je bereikt ons op 0297 38 52 52. Na werktijd (17:00u) en in het weekend kun je ons beter een mailtje sturen via hallo@loyals.com.