Melissa Van den Bosch

UX- & UI designer

Melissa hebben we leren kennen op Curaçao, waar ze 4,5 jaar van de zon heeft genoten. Hier werd ze een vaste waarde voor Loyals Caribbean. Nu is ze een van onze krachten als UX & UI-designer.

Haar passie en talent ligt bij design en haar perfectionisme sluit hier goed bij aan. Wanneer Melissa bezig is met een website-ontwerp of andere media-uitingen, vliegt de tijd en vergeet ze dat ze aan het werk is. 

Haar vrije tijd spendeert ze het liefst met vrienden om zich heen, al kan ze zich alleen ook prima vermaken met een wandeling in een mooie omgeving en het delen van haar kookkunsten op Instagram. Ook is Melissa dol op feestjes, waar ze een drankje niet zal overslaan.

Melissa's guilty pleasures? Olvarit fruithapjes en Nederlandse films. 

Melissa vd Bosch | Loyals
Team | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].