Niek Brinkman

Head of Sales

Wil je jouw ideeën van de grond brengen? Dan is Niek jouw ultieme match! Hij kan je als geen ander adviseren over een logische volgende stap en met zijn ervaring weet hij de juiste middelen voor je te regelen.

Onze Niek beschikt over een goede portie humor, is sociaal en weet hoe hij mensen kan motiveren. Een borrel met hem is dan ook altijd supergezellig! Wees wel gewaarschuwd. Als je over auto’s begint, zou het nog weleens een lange avond kunnen worden… 

Ook kan het voorkomen dat hij aan het einde van de avond ineens op het Twents overgaat (tja, je zal er maar last van hebben).

Genoeg redenen dus om deze sociale Loyal (en trotse vader) een belletje te geven!

Niek Brinkman | Loyals
Team | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].