Niels Huijgens Tukker

Head of Marketing & Strategy

Resultaatgericht, communicatief, ondernemend en proactief. Niels heeft alles wat je nodig hebt om een marketing manager te zijn. Zijn passie is om de strategische kant van de online marketing bloot te leggen. Als de strategie er is, denkt Niels al na over de volgende stap. Het liefst stippelt hij samen met jou en zijn marketing team de hele route uit: van strategie tot uitvoering.

Hij stippelt niet alleen online een route uit: als echte sportieveling stapt hij namelijk graag op zijn wielrenfiets om heerlijk in de rondte te trappen. Zin om een rondje te fietsen én te sparren over nieuwe strategieën? Niels is your guy.

Niels staat ook wel bekend als de ‘motivator’ van het kantoor. Want hoe lastig een situatie af en toe kan zijn, met zijn positieve mindset komt elke opdracht tot een goed einde!

Niels Huijgens Tukker | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.