Paul van den Helder

Back-end Developer

Paul is een enthousiaste Back-end Developer die echt van zijn vak houdt. Paul gaat geen uitdaging uit de weg en stopt pas als iets gelukt is. Reken er maar op dat Paul zich altijd volledig inzet. Paul is iemand die laat zien dat je veel kunt bereiken als je er maar genoeg tijd en energie in steekt.

Een feestje zal Paul niet snel overslaan, vooral geen feestjes met Nederlandstalige muziek. Paul maak je blij met een goede avond met vrienden, lekker eten en een goed biertje op z’n tijd. 

Formule 1, maar ook andere autosporten, worden regelmatig gekeken door Paul. Bij Formule 1 is het zelfs zo dat hoe vroeg of laat de race ook is, Paul moet en zal hem altijd gezien hebben. Heb jij de race gemist? No worries, Paul vertelt je graag alles over de race.

Paul van den Helder | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.