Peter Christenhusz

Online Marketeer

Vraag om een strakke Google Ads-campagne en Peter is jouw man. Als echte Google Ads-wizard heeft hij al jarenlang ervaring om het beste resultaat voor de klant te behalen. 

Als collega is Peter altijd behulpzaam en heeft hij een scherpe blik op hoe we nog beter kunnen presteren als team. Daarnaast kunnen we hem ook wel benoemen tot aanvoerder van de woordgrap-raadsels van de afdeling! ;) 

Z'n laptop ruilt hij regelmatig in voor zijn hardloopschoenen, om een flink stuk te hardlopen. Van de straten in Utrecht tot de marathons van Rotterdam en Berlijn; Peter heeft er geshined!  
Op zijn bucketlist staan onder andere nog de marathons van Londen, Tokio en New York. Dus Peter, laat dat drankje maar even staan en trainen...
Ready, set, go!

Peter Christenhusz | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen? Dat kan ook! Je bereikt ons op 0297 38 52 52. Na werktijd (17:00u) en in het weekend kun je ons beter een mailtje sturen via hallo@loyals.com.