René Nuberg

Back-end Developer

René is een collega die voor alles en iedereen de tijd neemt en zorgt dat alles duidelijk is uitgelegd aan zowel de klant als aan zijn collega’s. Hij werkt hard door en neemt ook pas pauze als iets helemaal naar wens van de klant is.

René geniet als hij naar Formule 1 kan kijken, het maakt hem dan ook niet uit wat het resultaat is (zolang het maar rood is). Ook wielrennen is iets waar hij graag naar kijkt én zelf uitoefent. Binnenkort wordt René voor het eerst vader, iets waar hij enorm naar uitkijkt. Papa-dag is ook iets waar hij niet op kan wachten, gezellig samen met de kinderen de hele dag doorbrengen.  

Rene Nuberg | Loyals
Team | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].