Robin van Blaricum

Back-end Developer

Robin is hardwerkend en leergierig. Hij is begonnen als stagiair, maar loopt nu als volwaardig team member mee op de development afdeling. Hij doet ontzettend zijn best om elke dag nóg beter te worden. Je kunt hem altijd blij maken met een goede leuke technische uitdaging, vooral als hij daar iets van kan leren.

Je kunt Robin ook wakker maken voor een pizza en een saucijzenbroodje. Om dat te compenseren onderhoud hij een eigen moestuin. Buiten werktijden kun je hem ook vinden in de virtuele wereld van `World of Warcraft`.

Waar je Robin niet blij mee maakt: antieke tapijten die schoon geschrobd moeten worden. Dit heeft Robin namelijk genoeg gedaan voor zijn vader!

Robin van Blaricum | Loyals
Team | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact op met ons

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd bellen op 0297 38 52 52. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op [email protected].