Roel Backer

Accountmanager

Roel heeft een sterk sociaal vermogen die volledig tot uiting komt in zijn vak. Hij is erg nieuwsgierig, wil graag alles weten en vraagt je daarom vaak het hemd van het lijf.

Tegelijkertijd is hij doortastend en pluist hij graag vragen uit voor zijn klanten. Met zijn ondernemende karakter is hij een kei in contacten leggen, hij krijgt veel energie van nieuwe contacten en opportunity’s creëren.

Roel is stapelgek op diepzeeduiken. Hij zou het liefst alle vakantiedagen opnemen om non-stop te gaan diepzeeduiken in het koraalrif. Roel denkt met anderen mee, is behulpzaam en is erg goed in brandjes blussen.

Roel is gek op broodjes gebakken ei met bacon en heeft een hekel aan slecht weer. Waarom? Omdat hij dan een jas moet dragen... 

Roel Backer | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.