Ronald-Jan de Bruin

Online Marketeer

Ronald-Jan is een gedreven communicatieadviseur die zich het liefst met zoveel mogelijk aspecten van online communicatie bezig houdt. Hij heeft een vernieuwende, maar vooral ook een no-nonsense instelling, wat resulteert in praktische oplossingen en ideeën die ook echt werken. Ronald-Jan weet altijd zijn hoofd koel te houden, vooral ook in hectische tijden.

Hij gelooft in een goede samenleving en vooral ook in maatschappelijke betrokkenheid. Dat maakt dat hij altijd het hart op de juiste plek heeft en met deze visie ook echt het verschil kan maken. Wat fijn is voor zijn lieve vrouw, zoon en zijn katjes: want samen verbeteren zij de wereld, al is het maar voor elk klein beetje dat telt.

Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen? Dat kan ook! Je bereikt ons op 0297 38 52 52. Na werktijd (17:00u) en in het weekend kun je ons beter een mailtje sturen via hallo@loyals.com.