Sebastiaan van Donk

Back-end Developer

Onze Developer Sebastiaan is iemand die zich “achter de schermen” van loyals bevind, zowel letterlijk als figuurlijk. Hij zorgt ervoor dat jouw website draait, maar ook dat de juiste codes in het systeem staan.

Bij zijn collega’s staat hij bekend als iemand die altijd iedereen zal helpen, hij zal er altijd voor zorgen dat het opgelost zal worden.

Sebastiaan staat ook bekend als iemand die niet vies is van een beetje metal muziek.

Voordat Sebastiaan bij Loyals kwam werken, heeft hij een tijdje in een oldtimer garage gewerkt. Je kan hem dan ook met recht een liefhebber noemen.

In het weekend is hij bijna altijd te vinden in dezelfde kroeg samen met zijn vrienden, ze hebben hier meer dan honderd speciaal bieren. Je begrijpt, het lijstje van wat nog geproefd moet worden, wordt steeds kleiner.

Sebastiaan van Donk | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.