Shiri Peters

Merkstrateeg

Een creatief merk strateeg met een echte winnaarsmentaliteit. Shiri staat erom bekend dat ze creatief oplossingsgericht kan denken. Ze vertaalt moeilijke vraagstukken naar behapbare content en werkt deze verder uit dan mogelijk lijkt. Zij plant het zaadje en geeft jouw bedrijf genoeg energie en aandacht, zodat jullie samen strategisch verder kunnen groeien. Met haar creatieve achtergrond in video, animatie, digitale formats en events, heeft ze ook het inzicht om het realisatietraject goed te blijven volgen. Zo weet ze zeker dat de boodschap goed overgebracht wordt voor jouw merk. 

Naast haar werk ambitie, gaat haar hart sneller kloppen van uitdagende projecten. Trainen voor triatlons en het ombouwen van technische snufjes is helemaal haar ding! In het weekend geeft ze advies over het upgraden van een racefiets of mountainbike. Ook verschillende oude apparaten, zoals de draaischijftelefoon of de Indola ventilator uit het jaar nul, bouwt ze graag om tot unieke lampen. 

Aan ideeën dus nooit gebrek! Durf jij de uitdaging aan om eens creatief te sparren met Shiri? 

Shiri Peters | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.