Tim Beekhuis

Front-end Developer & Designer

Tim doet alles wat hij doet met passie en probeert het maximale uit elke situatie te halen.

Met een creatieve twist en een doenersmentaliteit gaat hij de discussie om zijn visie te onderbouwen niet uit de weg. Hij heeft een kritische blik op zijn eigen werk en op dat van anderen, maar altijd met solide advies om het beste resultaat te behalen. Met matige briefings en haastwerk wat ten koste gaat van de kwaliteit, maak je hem dan ook niet blij.

Tim zijn expertises zijn: Interaction design, UX design, grafisch ontwerp, responsive web design, conversie-optimalisatie, mobile, JQuery, Mailing ontwerp, Mailing implementatie, Icon design.

Tim heeft een bijzondere passie voor speciale Wodka, waar hij een speciale webshop voor heeft gemaakt. Een lekkere vakantie of een gezellige feestweek klinken voor Tim als muziek in de oren.

Tim Beekhuis | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.