Tim Beekhuis

Lead UI-UX / Front-end Developer

Geef Tim een UI-/UX-uitdaging en hij gaat los. Binnen de kaders om een optimale ervaring te bieden voor de bezoeker, brengt hij elk (web)design of interface naar een volgend niveau. Met een creatieve insteek en een oog voor detail verbluft hij continu onze opdrachtgevers.  

We betrekken Tim graag bij zoveel mogelijk onboardingtrajecten. Logisch, want dankzij zijn scherpe, maar altijd eerlijke blik zetten we snel stappen in de goede richting. En daar houden we van: snel stappen maken.

Tim een luxepaardje? Nee hoor, valt best mee. Gun hem twee weken vakantie op Ibiza, reserveer een strandbedje voor de hele dag en voorzie hem van voldoende cocktails onder het genot van goede loungemuziek en je hoort hem écht niet klagen… ;-)

Tim Beekhuis | Loyals
Loyals familie | Loyals

Ook deel uitmaken van de Loyals familie?

Voor een enthousiaste, gedreven en vooral gezellige nieuwe collega hebben wij bij Loyals altijd plek. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures en kom de Loyals familie versterken.

Bekijk onze vacatures

Interesse gewekt of gewoon een vraag? Neem contact met ons op

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Liever bellen of mailen? Dat kan ook! Je bereikt ons telefonisch op 0297 38 52 52 en via de mail op hallo@loyals.com.